The روبکا Diaries

و کتاب من خودم روزی سه تا شش ساعت کتاب میخونم که البته این بیشتر یه جور اعتیاد هست ولی پیشنهاد میکنم حداقل روزی نیم ساعت کتاب رو بخونید

به هر بخش از عمارت که پا بگذارید، فضایی را می‌بینید که می‌توان در آن گشت‌وگذاری دل‌چسب را تجربه کرد. این عمارت باغی زیبا و سرسبز برای پیاده‌روی و کافه‌ای برای نوشیدن دمنوش‌های سنتی گوارا دارد. در قسمتی از عمارت مسعودیه می‌توانید لباس قاجاری به تن کرده و عکس‌هایی با ژست‌های خاص را ثبت کنید. حیاط اندرونی، باغ دیوان‌خانه، عمارت سردر کالسکه‌رو، عمارت سردر پیاده‌رو، حیاط خلوت و… از دیگر بخش‌های عمارت مسعودیه هستند.

۵.۱۷ موزه خودروهای تاریخی؛ سیری در وسایل نقلیه شاهان قاجار

تصورتان از پایتخت کشورمان چیست؟ دود و آلودگی و ترافیک! اگر چنین تصویری از تهران دارید، قاطعانه می‌گوییم که از جاهای دیدنی تهران و صد البته جاهای تفریحی تهران خبر ندارید. شهر تهران در گوشه‌گوشه خود جاذبه‌های تاریخی، تفریحی، طبیعی و مذهبی دارد که با گشت‌وگذار در آن‌ها می‌توان زیبایی را دید و طعم خوش تفریح را چشید. جاهای تفریحی تهران برای کودک و بزرگسال جذاب هستند پس با خانواده و کودک خود می‌توانید سراغ آن‌ها بروید.

فرحزاد یکی از مناطق دیدنی تهران است که با آب‌وهوای خوش و طبیعت سبز خود چهره‌ای جدید از پایتخت را پیش چشمان شما ظاهر می‌کند. اگر خواهان خلوتی و آرامش هستید بهتر است در روزهای آخر هفته و تعطیلات سراغ این منطقه نروید. فرحزاد تهران منطقه‌ای ییلاقی است که در گذشته روستایی در یک دره بوده است.

پس اگر شما هم به گوش دادن موسیقی علاقه‌مند هستید احتمالا از طرفداران این بخش خواهید شد.

«وقتی فکر می‌کنم که تو داری برای استقرار خودمان تلاش می‌کنی و خانه می‌سازی، هم دلم می‌گیرد و هم دلم از لذت آب می‌شود… خانه‌ای که تو می‌سازی هر خشتش با عشق روی خشت دیگر گذاشته می‌شود و برای من از هر قصری مجلل‌تر است و می‌دانم که این عشق، روح خانه خواهد بود و در خانه پراکنده خواهد شد…»

موزه مارکوف با بخش‌های کتاب‌فروشی، زورخانه، مرکز اسناد، گالری موسمی، کافه گالری تفریحی و سرگرمی بانوان خوراکی و سالن اجتماعات

زیبایی معماری دوره قاجار را می‌توانید در میان حوض‌خانه، تالار آیینه و برج کاخ سلطنت‌آباد ببینید. این کاخ که بزرگ‌ترین باغ ییلاقی ناصرالدین‌شاه در شمیران تهران بوده، به عنوان یکی از آثار ملی ایران شناخته می‌شود.

↑ ماهنامهٔ سینمایی فیلم، سال بیست و سوم، شمارهٔ ۳۳۷، صفحهٔ ۲۶، مهر ۸۴ ↑ «دربارهٔ سریال قائم‌مقام فراهانی».

از نظر من این وبلاگ عالیه من تمام بخش ها را خواندم بازی ها را بیشتر دوست داشتم

چون اون لحظه آدم واقعا روانش نیاز به یه چیز دیگه داره.نباید آتش رو با بنزین خاموش کرد.

دیگه انگشت کردن تو عقاید همدیگه رسم میشه. تنها راه درمانشم همینه که محلشون ندی کار خودتو بکنی

↑ مقدم، رضا (۱۳۹۳)، استودیو مولن‌روژ و دوبلهٔ فیلم «هرگز نمیر مادر»، تهران: مجله فیلم

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *